NBA

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
2022 AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

Την περίπτωση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παρακολουθούν και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και η Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός είναι free agent μετά από μια αξιόλογη πορεία στο NBA.

Στα 26 του χρόνια, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποφασίσει εκείνος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης των Νάγγετς, των Τίμπεργουλβς, των Σέλτικς, των Σπερς και των Τζαζ θέλει να μείνει στο NBA, γνωρίζει ωστόσο ότι ίσως και να μη βρει τις συνθήκες που τον ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα οι δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας του να παρακολουθούν την περίπτωσή του και να προετοιμάζονται για να τον διεκδικήσουν.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, τόσο η Μπαρτσελόνα (σε περίπτωση που δεν αποκτήσει τον Νίκολα Κάλινιτς, αν και βρίσκεται σύμφωνα με σερβικά media κοντά σε συμφωνία με τη Βαλένθια που έχει τα δικαιώματά του), όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για εκείνον, για να δυναμώσουν τα ρόστερ τους στη θέση του σμολ και του πάουερ φόργουορντ. Ο ύψους 2μ.06 διεθνής μετράει 297 αγώνες στο NBA και έχει 5.4 πόντους και 3.4 ριμπάουντ ανά 15.7 λεπτά από το 2016 έως το 2022.

TAGS NBA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ