ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Marca έχει τελειωμένη τη συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν
Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν UNICS KAZAN

Κατά τη μαδριλένικη Marca τόσο ο Μάριο Χεζόνια όσο και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχουν ήδη συμφωνήσει να παίξουν για τη Ρεάλ.

Φαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Marca, κάνοντας λόγο για δεδομένη συμφωνία των "μπλάνκος" με τον Μάριο Χεζόνια.

Όσο ο 27χρονος Κροάτης φόργουορντ (2.03) έχει υποχρεώσεις με την Ούνικς Καζάν στους μικρούς τελικούς της VTB League, δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί οτιδήποτε. Παρόλα αυτά οι Ισπανοί έχουν μάθει πως ο Χεζόνια έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση για επιστροφή στα μέρη που πρωτοέγινε επαγγελματίας, έχοντας πάει ως ένας άγουρος 17χρονος στη Βαρκελώνη. Εκτιμάται, από άλλες πηγές, πως το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας δύο ετών.

Κατά τη Marca πάλι πρόκειται για τη δεύτερη συμφωνία που έχει κλείσει η δευτεραθλήτρια Ευρώπης, καθώς θεωρείται δεδομένος πια ο επαναπατρισμός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ που αφήνει το Μιλάνο για τη Μαδρίτη.

Οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζει για την ενίσχυση της περιφέρειας είναι του Χένρι της Μπασκόνια και του Λορέντζο Μπράουν της Ούνικς, εφόσον εκδώσει ισπανικό διαβατήριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ