ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο στόχαστρο της Ρεαλ για την επόμενη σεζόν ο Λόιντ για αντι-Κάρολ

Ο Τζόρνταν Λόιντ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα για την ABA Liga
Ο Τζόρνταν Λόιντ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα FMP / ABA LIGA

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζόρνταν Λόιντ - αλλά για την επόμενη σεζόν - ψάχνοντας στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Τζέισι Κάρολ.

Ο Τζόρνταν Λόιντ έχει σεζόν καριέρας στον Ερυθρό Αστέρα - η οποία βρίσκεται σε προσωρινή παύση λόγω κορονοϊού - και όπως φαίνεται τράβηξε το ενδιαφέρον της Ρεάλ.

Σύμφωνα με την ισπανική "Marca" οι Μαδριλένοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Αμερικανό, ελπίζοντας ότι στο πρόσωπό του θα βρουν τον διάδοχο του Τζέισι Κάρολ. Σημαντικό "αγκάθι" πάντως είναι το γεγονός ότι ο Λόιντ πιάνει θέση ξένου, με αυτές τις δύο θέσεις να είναι καλυμμένες από τους Τρέι Τόμπκινς και Γκάμπριελ Ντεκ, όταν ο Κάρολ πιάνει θέση κοινοτικού αφού έχει διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν.

Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει αργότερα, όπως και ότι - πάντα σύμφωνα με την "Marca" - τον Λόιντ κοιτάζει και η ΤΣΣΚΑ για την επόμενη σεζόν στην προσπάθειά της να προσθέσει έναν ακόμα σκόρερ στην περιφέρειά της.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Ρεάλ έχει ήδη "κλείσει" και τον Τομά Ερτέλ για την επόμενη σεζόν με συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ