ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Συμφωνία Ρεάλ - Ερτέλ για συμβόλαιο 1+1 χρόνων που θα τεθεί σε ισχύ το καλοκαίρι"

Ο Τομά Ερτέλ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Τομά Ερτέλ EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Τομά Ερτέλ συμφώνησε με την Ρεάλ για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, το οποίο θα τεθεί όμως σε ισχύ από το καλοκαίρι για την σεζόν 2021/22.

Το σίριαλ της αποδέσμευσης του Τομά Ερτέλ από την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και ο Γάλλος ετοιμάζεται πλέον να ενταχθεί στην Ρεάλ, αλλά... όχι ακόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας "AS", το οποίο έρχεται σε συνέχεια από την αποκάλυψη του Ισπανού δημοσιογράφου Τσέμα ΝτεΛούκας, ο Ερτέλ συμφώνησε με την Ρεάλ για συμβόλαιο 1+1 χρόνων, το οποίο όμως θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι ενόψει της σεζόν 2021/22. Ο λόγος; Ο όρος που του έθεσε η Μπαρτσελόνα για να τον αφήσει ελεύθερο: Να μην υπογράψει σε άλλη ισπανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάπως έτσι, ο Ερτέλ θα πρέπει να βρει πλέον έναν τρόπο για να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, χωρίς να είναι γνωστό αν σκοπεύει να υπογράψει με κάποιον άλλο σύλλογο αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους λόγους που η αποδέσμευση του Ερτέλ έγινε σίριαλ ήταν ότι η Μπαρτσελόνα ανακάλυψε ότι ο Γάλλος μιλούσε με την Ρεάλ, με τους Καταλανούς να μην υπολογίζουν μεν τον έμπειρο γκαρντ, αλλά να μην θέλουν να τον δουν με την φανέλα της "αιωνίου" αντιπάλου τους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ