EUROLEAGUE

Ρεάλ εναντίον Αναντολού Εφές, μέρος τέταρτο

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν σε φάση από αγώνα της Αναντολού Εφές στη EuroLeague
Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν σε φάση από αγώνα της Αναντολού Εφές στη EuroLeague EUROKINISSI

Η Ρεάλ υποδέχεται την Αναντολού Εφές (22:00, Novasports 1 και LIVE από το SPORT 24) στον 4ο αγώνα της σειρά των playoffs της EuroLeague, με την τουρκική ομάδα να προηγείται με 2-1 στην σειρά.

Η Ρεάλ γύρισε από τον... τάφο στον 3ο αγώνα της σειράς των playoffs κόντρα στην Αναντολού Εφές νικώντας με 80-76 για να μειώσει σε 2-1 την σειρά. Σήμερα (29/4), θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μία υπέρβαση φιλοξενώντας την τουρκική ομάδα στο Game 4 της σειράς (22:00, Novasports 1 και LIVE από το SPORT 24).

Σε ένα παιχνίδι που το φαβορί και το αουτσάιντερ είναι ξεκάθαρα, σε μία σειρά που ήδη έχει πάει ένα παιχνίδι πιο μακριά από ότι περίμεναν πολλοί μετά τις δύο άνετες νίκες της Εφές στα πρώτα δύο παιχνίδια, η Ρεάλ θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω. Ακόμα περισσότερο βέβαια ελπίζει ότι θα έχει στην διάθεσή της τον Γουόλτερ Ταβάρες, η συμμετοχή του οποίου παραμένει αμφίβολη.

Η Εφές από την πλευρά της θέλει να αποφύγει να κάνει τα ίδια λάθη που έκανε στον τρίτο αγώνα της σειράς, προκειμένου να τελειώνει με την υπόθεση-πρόκριση. Όσο καλή ομάδα και να είναι εξάλλου και παρά το πλεονέκτημα έδρας, σίγουρα δεν θέλει να κριθούν όλα σε πέμπτο παιχνίδι κόντρα σε μία μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα όπως η Ρεάλ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ