ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς: "Μεγάλη η τιμή, μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό"

Ράντονιτς: "Μεγάλη η τιμή, μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα που αρμόζουν στον Παναθηναϊκό"
MISKO RAZNATOVIC

Έτοιμος για σκληρή δουλειά, ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει ξανά μεγάλος, δήλωσε ο νέος προπονητής των πράσινων, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/6) ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

""Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή που αποτελώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού, μίας εκ των πιο σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχω λάβει, κάτι που σημαίνει πολλά για εμένα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι βέβαιος ότι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα τα οποία αρμόζουν στον Παναθηναϊκό" ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου προπονητή από το Μαυροβούνιο.

Ο Ράντονιτς έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) μαζί με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και αμέσως συναντήθηκε με τους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ, με τους οποίους αποδείχθηκε πως έχουν κοινό όραμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ