ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ράντονιτς για Μπασκόνια: "Να παίξουμε όπως στο β' μέρος του αγώνα με τη Ζάλγκιρις"

Ράντονιτς για Μπασκόνια: "Να παίξουμε όπως στο β' μέρος του αγώνα με τη Ζάλγκιρις"
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIME SPORTS

Διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με εκείνη του αγώνα στη Μαδρίτη θέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής (3/2) στη Βιτόρια απέναντι στη Μπασκόνια.

Καλύτερη εικόνα και περισσότερη προσπάθεια από αυτή που έκαναν οι αθλητές του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δει ο Ντέγιαν Ράντονιτς το βράδυ της Παρασκευής (3/2 στις 21:30) στη Βιτόρια. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Μαυροβούνιο να ζητάει διαφορετική προσέγγιση σε άμυνα κι επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι διαβολοβδομάδα, οπότε είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμαστούμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ, πολύ καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, κάναμε πολλά λάθη και με την Μπασκόνια θα πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση από την αρχή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με ταλέντο στην επίθεση. Ο στόχος για εμάς είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να αποδώσουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζάλγκιρις. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και φυσικά να ελέγξουμε τον ρυθμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ