NBA

Πατ Ράιλι: Έδωσε διευκρινήσεις για τον αστερίσκο που έβαλε στο πρωτάθλημα των Λέικερς

Ο Πατ Ράιλι σε στιγμιότυπο από αγώνα των Χιτ με τους Μπακς για την σεζόν 2019/20
Ο Πατ Ράιλι σε στιγμιότυπο από αγώνα των Χιτ με τους Μπακς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με νέα δήλωσή του ο Πατ Ράιλι ξεκαθάρισε ότι δεν υποννόησε κάτι για τους Λέικερς όταν είπε ότι θα υπάρχει αστερίσκος στο φετινό τους πρωτάθλημα, παρά ότι αναφερόταν στο πώς αισθάνονται οι Χιτ.

Ο Πατ Ράιλι είναι πλέον 75 χρόνων και ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς μπορεί μία δήλωση να φέρει αναταράξεις. Έχοντας λοιπόν δημιουργήσει ο ίδιος θόρυβο με την ατάκα του περί αστερίσκου στο φετινό πρωτάθλημα των Λέικερς, θέλησε να προλάβει να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Μιλώντας εκ νέου λοιπόν στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος των Χιτ - και άλλοτε προπονητής τόσο των Χιτ, όσο και των Λέικερς στο παρελθόν - έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για όσους τυχόν παρερμήνευσαν τι ήθελε να πει.

"Ο αστερίσκος υπάρχει δίπλα στο όνομα των Χιτ, όχι σε αυτό των Λέικερς. Πήραν δίκαια το πρωτάθλημα. Η ήττα μας έχει έναν αστερίσκο. Οι Λέικερς ήταν η καλύτερη ομάδα. Τέλος" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράιλι στον Τιμ Ρέινολντς του Assosiated Press", σβήνοντας την φωτιά.

Για την ιστορία, η αναφορά του Ράιλι για αστερίσκο οφείλεται στους τραυματισμούς των Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς στο Game 1 των τελικών ανάμεσα στους Χιτ και τους Λέικερς, που είχαν ως αποτέλεσμα να απουσιάσει ο πρώτος από τα Game 2 και 3 και ο δεύτερος να μείνει εκτός από το Game 2 μέχρι και το Game 5, πριν επιστρέψει - εμφανώς σε κακή κατάσταση - στο Game 6, το τέλος του οποίου βρήκε πρωταθλητές τους Λέικερς.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΛΕΙΚΕΡΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ