ΜΑΛΑΓΑ

Προβάρει τη φανέλα της Μάλαγα ο Λεσόρ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα βήμα από την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ απέχει η Μάλαγα, καθώς κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για την παραχώρηση του ελπιδοφόρου Γάλλου σέντερ.

Το "μεγάλο κόλπο" με την απόκτηση του Ματίας Λεσόρ ετοιμάζεται να πετύχει η Μάλαγα , καθώς έδωσε τα χέρια με τον Ερυθρό Αστέρα και -εκτός σοβαρού απροόπτου- θα κάνει δικό της το "θηρίο" από την Μαρτινίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "unicaja.diariosur.es".

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, τα διαπραγματευτικά skills των Ανδαλουσιάνων απέδωσαν καρπούς και οδήγησαν σε... έκπτωση του buy out, που άγγιζε σε 350.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος σέντερ -που βρέθηκε στο...μικροσκόπιο του Ολυμπιακού- μέτρησε 8.5 πόντους και 5.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ