EUROLEAGUE

Πρόστιμο 140.000 ευρώ από την EuroLeague στον Γιαννακόπουλο, μικρότερα πρόστιμα σε Μπαρτζώκα και Πρίφτη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την EuroLeague να ανακοινώνει τεράστιο πρόστιμο και ακόμα δύο μικρότερα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Δημήτρη Πρίφτη.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός πάλευαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν 2021/22, η EuroLeague ανακοίνωνε τρία πρόστιμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα, στον Δημήτρη Πρίφτη και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα πληρώσει 4.500 ευρώ για "έλλειψη σεβασμού απέναντι στους διαιτητές του αγώνα με την Αναντολού Εφές", ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πληρώσει 3.000 για τον ίδιο λόγο, για έλλειψη σεβασμού όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, στους διαιτητές του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τέλος, θα πληρώσει μεγάλο πρόστιμο 140.000 ευρώ για "επιθετικές τοποθετήσεις εναντίον της EuroLeague Basketball". Τον Γιαννακόπουλο η EuroLeague τον θεωρεί "άτομο συνδεδεμένο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ