ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Προολυμπιακά τουρνουά: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των νοκ άουτ

Ο Νικ Καλάθης με την φανέλα της Εθνικής Ανδρών
Ο Νικ Καλάθης με την φανέλα της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων και στα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά. Δείτε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στα νοκ άουτ του Σπλιτ, του Βελιγραδίου, του Κάουνας και της Βικτόρια, καθώς και το πρόγραμμα της κάθε πόλης.

Η φάση των ομίλων στα τέσσερα προολυμπιακά (Σπλιτ, Βελιγράδι, Κάουνας, Βικτόρια) ολοκληρώθηκε τα χαράματα της Παρασκευής (2/7), μετά και τους αγώνες Κίνα - Ελλάδα (80-105) και Τσεχία - Ουρουγουάη (80-79) για το τουρνουά της Βικτόρια.

Κάπως έτσι, είναι πλέον γνωστές οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά των τεσσάρων προολυμπιακών τουρνουά, από όπου θα προκύψουν τα τελευταία τέσσερα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς επίσης και το πρόγραμμα των νοκ άουτ αγώνων.

Αναλυτικά:

Στο προολυμπιακό του Βελιγραδίου η Σερβία (2-0) θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (0-1), ενώ η Δομινικανή Δημοκρατία (1-1) την Ιταλία (1-0).

Στο προολυμπιακό του Σπλιτ η Γερμανία (2-0) θα παίξει με την Κροατία (1-1) και το Μεξικό (1-1) με την Βραζιλία (2-0).

Στο προολυμπιακό του Κάουνας η Λιθουανία (2-0) θα αντιμετωπίσει την Πολωνία (1-1), ενώ η Σλοβενία (2-0) τη Βενεζουέλα (1-1).

Στο προολυμπιακό της Βικτόρια ο Καναδάς (2-0) θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (1-1 ), ενώ η Τουρκία (2-0) θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα (1-1).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των νοκ άουτ αγώνων του Προολυμπιακού τουρνουα:

Group Κάουνας

Σάββατο 3 Ιουλίου

  • 16:30 Σλοβενία - Βενεζουέλα
  • 19:30 Λιθουανία - Πολωνία

Group Σπλιτ

Σάββατο 3 Ιουλίου

  • 13:30 Βραζιλία - Μεξικό
  • 17:00 Γερμανία - Κροατία

Group Βελιγραδίου

Σάββατο 3 Ιουλίου

  • 14:00 Ιταλία - Δομινικανή Δημοκρατία
  • 17:00 Σερβία - Πουέρτο Ρίκο

Group Βικτόριας

Σάββατο 3 Ιουλίου

  • 23:05 Καναδάς - Τσεχία

Κυριακή 4 Ιουλίου

  • 02:35 Τουρκία - Ελλάδα

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ

Ο νικητής του προολυμπιακού του Καναδά θα μπει στο Group A (Ιράν, Γαλλία, ΗΠΑ) του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τόκιο (24/7 - 8/8).

Ο νικητής του προολυμπιακού του Σπλιτ και εκείνος του προολυμπιακού του Βελιγραδίου θα μπουν στο Group B (Αυστραλία - Νιγηρία).

Ο νικητής του προολυμπιακού του Κάουνας θα μπει στο Group C (Αργεντινή, Ιαπωνία, Ισπανία).

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στα προημιτελικά (3/8), ενώ οι τρεις τρίτες θα μπουν σε νέο όμιλο και θα παίξουν μεταξύ τους με τις δύο πρώτες να πηγαίνουν στην οκτάδα. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 5/7, οι τελικοί στις 7/8.

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ