STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Προμηθέας - Περιστέρι για την τελευταία θέση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League

Προμηθέας - Περιστέρι για την τελευταία θέση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League
EUROKINISSI

Ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι (20:50, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον 3ο αγώνα των playoffs της Stoiximan Basket League, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το Λαύριο.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Προμηθέα και το Περιστέρι. Σε μία σειρά που έχουν γίνει δύο "σπασίματα" έδρας στους δύο πρώτους αγώνες, ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι (20:50, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον 3ο αγώνα των playoffs με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, όπου περιμένει εδώ και μερικές ημέρες το Λαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο αγώνα της σειράς το Περιστέρι άλωσε την έδρα των Πατρινών (66-83), με την ομάδα του Μάκη Γιατρά να απαντά με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο παιχνίδι, νικώντας μέσα στην έδρα των "Πρίγκιπών" (79-90).

Κοινώς, με λίγα λόγια κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη για την πιο τρελή σειρά του πρώτου γύρου των φετινών playoffs.

Υπενθυμίζεται ότι στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ακόμα, πέρα από το Λαύριο που θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σειράς, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που αποτελούν το άλλο ζευγάρι της επόμενης φάσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ