ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας Πάτρας: Ο Αγραβάνης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 1000+ πόντους

BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας Πάτρας μείωσε στη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στη Λάρισα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να κάνει τρομερή εμφάνιση και να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας που σπάει το φράγμα των 1000 πόντων.

Με τη νίκη του απέναντι στην Λάρισα στο τρίτο ματς της σειράς των μικρών τελικών ο Προμηθέας Πάτρας έδωσε ενδιαφέρον στη σειρά και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη για την τρίτη θέση. Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο κορυφαίος για το σύνολο του Μάκη Γιατρά καθώς είχε 25 πόντους και επτά ασίστ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Πέρα από την πολύ καλή εμφάνισή του στο τρίτο ματς, ο Αγραβάνης έσπασε ρεκόρ στην ιστορία της αχαϊκής ομάδας καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σπάει το φράγμα των 1.000 πόντων. Οι 25 πόντοι που σημείωσε τον έφεραν στους 1.001 πόντους στην καριέρα του με τη φανέλα του Προμηθέα, ενώ τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Αγραβάνης κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά στους Πατρινούς έχοντας ως τώρα 385 πόντους.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ