ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Γιατράς και του χρόνου στον πάγκο

Ο Μάκης Γιατράς
Ο Μάκης Γιατράς EUROKINISSI

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε ότι ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο προπονητής της ομάδας και την σεζόν 2022/23, αφού οι πλευρές τα βρήκαν σε όλα για νέο συμβόλαιο.

Ο Μάκης Γιατράς έμεινε... σπίτι του, δηλαδή στον Προμηθέα. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο των Πατρινών και την νέα σεζόν, με τον Προμηθέα να γνωστοποιεί την είδηση μέσω ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Γιατράς επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας τον περασμένο Απρίλιο, παίρνοντας την θέση του Ηλία Ζούρου, αντέχοντας μόλις 318 ημέρες μακριά από τον σύλλογο που αγάπησε. Με αυτόν στον πάγκο, οι Πατρινοί κατέκτησαν φέτος την 3η θέση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 3-2 της Λάρισας στην σειρά των μικρών τελικών, επιστρέφοντας από το 0-2.

Αυτή την περίοδο ο Μάκης Γιατράς προπονεί την Εθνική Νέων Ανδρών, με την προετοιμασία να γίνεται στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα για τον Μάκη Γιατρά:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου μας και για την αγωνιστική σεζόν 2022-23.

Ο κόουτς Γιατράς επέστρεψε στον πάγκο του Προμηθέα τον Απρίλιο του 2022, με την ομάδα μας να κατακτά στο τέλος της σεζόν την 3η θέση της Stoiximan Basket League.

Στο παρελθόν, ο Αχαιός προπονητής έχει οδηγήσει τον Σύλλογο στην κατάκτηση ενός Super Cup (2020), στους τελικούς του πρωταθλήματος (2018-19), καθώς και σε δύο τελικούς κυπέλλου (2020, 2021).

Ευχόμαστε στον Μάκη Γιατρά να εκπληρώσει όλες του τις φιλοδοξίες και να οδηγήσει τον Προμηθέα σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες."

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ