ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Έχασε τον Τζέριαν, όχι όμως τον Τζεράι Γκραντ

Ο Τζεράι Γκραντ έμεινε στον Προμηθέα
Ο Τζεράι Γκραντ έμεινε στον Προμηθέα EUROKINISSI

Ο μεγάλος αδερφός της οικογένειας Γκραντ, ο 32χρονος Τζεράι, δεν θα φύγει από την Πάτρα, αφού συμφώνησε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Προμηθέα.

Υπογράφοντας τον Τζεράι Γκραντ για άλλη μία σεζόν, τη μία από τις εκκρεμότητες του στη φροντ λάιν ο Προμηθέας τη διευθέτησε. Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2.03μ) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της πρόθεσής του να παραμείνει στην πατρινή ομάδα και να μην ψάξει για κάτι άλλο για του χρόνου παρά το γεγονός πως ο αδερφός Τζέριαν έφυγε για το Μιλάνο, μην μπορώντας ν' απορρίψει μια τέτοια προοπτική στην καριέρα του.

Ο Τζεράι, όντας σ' ένα εντελώς διαφορετικό σταυροδρόμι καριέρας, σκέφτηκε αλλιώς, επιλέγοντας τη σιγουριά που του χαρίζει ο Προμηθέας και όχι μια αλλαγή που δεν ήξερε πού θα τον βγάλει αργότερα. Ούτως ή άλλως ο νέος κόουτς Λουίς Κασιμίρο είχε εισηγηθεί θετικά στην προοπτική παραμονής του παίκτη και η διοίκηση του Προμηθέα φρόντισε να τον κρατήσει στην Πάτρα με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Πέρυσι ο Αμερικανός με την πολυετή θητεία στην Ευρώπη μέτρησε 11.6 πόντους και 5.4 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και των πλέι οφς, όντας μια σταθερά στη ρακέτα των "πορτοκαλί" τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Μία από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις του ήταν εκείνη στο 80-78 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, όταν είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα!

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ