EUROLEAGUE

Πρόκριση για Παναθηναϊκό - Τι θέλει για τη 2η θέση

Πρόκριση για Παναθηναϊκό - Τι θέλει για τη 2η θέση

Μετά την ήττα της Εφές ο Παναθηναϊκός είναι και μαθηματικά στους "8". Κλείδωσε η 4άδα σ' αυτόν τον όμιλο. Διαβάστε αναλυτικά τα σενάρια που θέλουν οι "πράσινοι" για να πάρουν την 2η θέση.

Η Εφές ηττήθηκε εκτός έδρας από την Φενέρμπαχτσε (90-86) και έτσι κλείδωσε η τετράδα που προκρίνεται απ' αυτόν τον όμιλο στους "8". Συγκεκριμένα η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποκλείστηκε και στα προημιτελικά περνούν η Φενέρ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Παναθηναϊκός και ο Ερυθρός Αστέρας.

Πλέον οι "πράσινοι" χρειάζονται να νικήσουν εκτός έδρας την αδιάφορη Εφές, μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα, αλλά και ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Κωνσταντινούπολη (με Νταρουσάφακα) για να κατακτήσουν τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Στο μεταξύ αν η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κερδίσει τους Κροάτες θα είναι τουλάχιστον τρίτη, αφήνοντας τον Ερ. Αστέρα τέταρτο. Ούτως ή άλλως η Φενέρ μετά την νίκη της είναι και μαθηματικά πρώτη. Οι μοναδικές θέσεις που εκκρεμούν είναι η 2η και η 3η που θα παιχτούν ανάμεσα στο "τριφύλλι" και την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κατάταξη

Φενέρμπαχτσε 11-2
Λοκομοτίβ Κουμπάν 9-4
Παναθηναϊκός 8-4*
Ερ. Αστέρας 7-6
---
Εφές 6-7
Νταρουσάφακα 4-9
Τσεντεβίτα 3-9*
Μάλαγα 3-10

Η τελευταία αγωνιστική

Εφές-Παναθηναϊκός
Νταρουσάφακα-Λοκομοτίβ Κουμπάν
Τσεντεβίτα-Ερ. Αστέρας
Μάλαγα-Φενέρμπαχτσε

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ