ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ένα τάιμ άουτ της Ουκρανίας προκάλεσε εκνευρισμό σε Ζούρο, Σενγκέλια και Σερμαντίνι

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ένα τάιμ άουτ της Ουκρανίας προκάλεσε εκνευρισμό σε Ζούρο, Σενγκέλια και Σερμαντίνι

Η απόφαση του Άιναρς Μπαγκάτσκις να πάρει τάιμ άουτ στα 9.9'' για το τέλος στην αναμέτρηση της Ουκρανίας με τη Γεωργία (κι ενώ όλα είχαν κριθεί) δημιούργησε μια μικρή παρεξήγηση ανάμεσα στους παίκτες και τους πάγκους των δύο ομάδων.

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου, η Ουκρανία επιβλήθηκε της Γεωργίας (79-66) στη Ρίγα και εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Με το παιχνίδι να έχει κριθεί όμως, μια κίνηση του Άιναρς Μπαγκάτσκις αρκούσε για να δημιουργήσει μια παρεξήγηση με τον απέναντι πάγκο, στον οποίο ηγείται ο Ηλίας Ζούρος.

Συγκεκριμένα, στα 9.9'' για το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας ζήτησε τάιμ άουτ (με τη διαφορά στο +13). Κάτι που εκνεύρισε τόσο τους προπονητές όσο και τους παίκτες της Γεωργίας, με τον Τόκο Σενγκέλια και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να είναι οι πρώτοι που εκδήλωσαν αυτόν τον εκνευρισμό.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα μάλιστα, δεν έγινε η καθιερωμένη χειραψία ανάμεσα στους προπονητές των δύο ομάδων, με τους παίκτες να συνεχίζουν παράλληλα τη... μουρμούρα για το συμβάν, σε μια αρκετά αμήχανη στιγμή.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ