ΑΕΚ

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες

Ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ με τη φανέλα του Περιστερίου καρφώνει
Ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ με τη φανέλα του Περιστερίου καρφώνει EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας για να αγωνιστεί με τα "κιτρινόμαυρα" έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σημαντική προϋπόθεση, να διευθετήσει τα πέντε συνολικά bans που της έχουν επιβληθεί από τη FIBA.

Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον 26χρονο φόργουορντ/σέντερ, Κίνγκσλεϊ Μόουζες, ο οποίος αναμένεται όπως όλα δείχνουν να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του πέρυσι από το Περιστέρι.

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ πραγματοποίησε μία αρκετά καλή σεζόν πέρυσι στην Stoiximan Basket League με την ομάδα του Περιστερίου, εξασφαλίζοντας ένα καλό συμβόλαιο στην Μπιλμπάο.

Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως ο ίδιος θα ήθελε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από την Ισπανία και την ΑΕΚ, να εκμεταλεύεται όπως όλα δείχνουν την κατάσταση προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν ικανότατο ψηλό, καθώς πέραν του ότι μπορεί να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι, είναι εξαιρετικός στην άμυνα και δη στον τομέα των ριμπάουντ.

Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα αυτή τη στιγμή που υπάρχει, είναι το θέμα με τα πέντε συνολικά bans που έχουν επιβληθεί στην "Ένωση", από την FIBA, που αν δεν διευθετηθούν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Κάτι που στην ΑΕΚ θεωρούν πως θα γίνει άμεσα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ