ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Πρόεδρος Ούνικς: "Κρατάμε φιλικές σχέσεις με τον Πρίφτη, ο Πεδουλάκης δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την ομάδα"

Πρόεδρος Ούνικς: "Κρατάμε φιλικές σχέσεις με τον Πρίφτη, ο Πεδουλάκης δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την ομάδα"
EUROKINISSI

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό μέσο ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ αναφέρθηκε στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο σύλλογος με τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και την αδυναμία του Αργύρη Πεδουλάκη να επικοινωνήσει με τους παίκτες λόγω των Αγγλικών του.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο ρωσικό "sport.business-gazeta.ru" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις καλές σχέσεις που διατηρεί ο σύλλογος με τον πρώην προπονητή τους και νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Πρίφτη αλλά και το σύντομο πέρασμα του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο που τελείωσε άδοξα λόγω κακής συνεννόησης με τους παίκτες.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο ήδη υπάρχον ρόστερ που διαμορφώθηκε τελευταία στιγμή εν αναμονή της απόφασης του Πρίφτη αλλά και την παρουσία του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα που έχει βοηθήσει πολύ τον σύλλογο.

"Αρχικά το καλοκαίρι αλλάξαμε τον προπονητή ματς. Ο Δημήτρης Πρίφτης εργάστηκε για εμάς για τέσσερα χρόνια και σημείωσε μεγάλη πρόοδο. Είμαι σίγουρος ότι βγάλαμε στην επιφάνεια τις προοπτικές που έχει στην προπονητική αλλά το συμβόλαιό του, τού έδωσε την επιλογή να φύγει. Θα μπορούσε να μας πληρώσει ένα ποσό για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Προφανώς ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του και στο σπίτι του επομένως χρησιμοποίησε το δικαίωμα που του έδινε το συμβόλαιό του και πήγε στον Παναθηναϊκό. Κρατάμε φιλικές σχέσεις μαζί του. Είναι καλός και αποτελεσματικός προπονητής, κοιμόταν ουσιαστικά στο γήπεδο".

Όταν ρωτήθηκε εάν η αλλαγή προπονητών ευνοεί την ομάδα, ο πρόεδρος της Ούνικς αναφέρθηκε και στο σύντομο πέρασμα του Αργύρη Πεδουλάκη από τον ρωσικό πάγκο. "Όχι, δεν βοηθάει. Δεν θέλω να αλλάζω προπονητές μέσα στη σεζόν. Το έκανα μόνο σε μία περίπτωση, με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Είναι καλός Έλληνας προπονητής αλλά δεν ήξερε Αγγλικά. Δεν βρήκε καλή επικοινωνία με τους παίκτες συνεπώς έπρεπε να λύσω τη συνεργασία μαζί του. Στην περίπτωση του Περάσοβιτς, είδαμε το βιογραφικό του και μείναμε ικανοποιημένοι".

Για την παρουσία του Χεζόνια στην ομάδα αλλά και το ρόστερ που χτίστηκε τελευταία στιγμή, ο πρόεδρος της Ούνικς ανέφερε πως η αναμονή για την απόφαση του Πρίφτη έπαιξε ρόλο σε αυτό.

"Ο Περάσοβιτς μας βοήθησε να φέρουμε τον Χεζόνια. Τον ήξερε από την Εθνική Κροατίας και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Όταν προσλάβαμε τον Περάσοβιτς του ζήτησα να φέρει τον Χεζόνια. Είναι πολύ καλός παίκτης. Του είπα "Δεν βρίσκουμε έναν ελεύθερο Κροάτη;" και τον βρήκαμε. Πολλοί λένε ότι ο Χεζόνια έχει ειδικά διαχείριση λόγω Περάσοβιτς αλλά δεν είναι έτσι, ο προπονητής τον αντιμετωπίζει όπως όλους.

Το χτίσιμο του ρόστερ μας ήταν δύσκολο. Πρώτα λόγω της κατάστασης με τον προπονητή. Συνήθως μέχρι τον Ιούνιο το έχουμε φτιάξει αλλά περιμέναμε την απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη. Αυτό μας πήγε πίσω στο να βρούμε νέους παίκτες γιατί πολλοί παίκτες κοιτάνε ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας".

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ