ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: "Δεν ήξερα ότι η Αναντολού Εφές μας μισεί τόσο πολύ"

Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Τεταμένες οι σχέσεις των τουρκικών ομάδων της EuroLeague, με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, να δηλώνει έκπληκτος για το "μίσος που έχει η Αναντολού Εφές απέναντί μας".

Η απόφαση των ομάδων της EuroLeague να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των αγώνων με τις ρωσικές ομάδες δημιούργησε σημαντικό πρόβλημα στις σχέσεις της Φενέρμπαχτσε με την Αναντολού Εφές, με τον Αλί Κοτς, τον πρόεδρο της πρώτης, να μιλάει για την ένταση που υπάρχει πλέον ανάμεσα στους δύο συλλόγους της Κωνσταντινούπολης.

"Κάλεσα τον πρόεδρο της Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν, για να του ζητήσω να καταψηφίσει την επιλογή της ακύρωσης των αποτελεσμάτων απέναντι στις ρωσικές ομάδες. Παρόλα αυτά, ψήφισαν τελικά εναντίον μας. Δεν γνώριζα ότι μας μισούν τόσο πολύ, με διέψευσαν. Υπάρχουν 13 ομάδες-μέτοχοι, οι δύο είναι από την Τουρκία. Η Εφές μου προκάλεσε έκπληξη, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά. Ήταν η τρίτη. Θα γράψω στον Τουντσάι Οζιλχάν και θα μοιράσω τις σκέψεις μου και δημόσια. Νόμιζα ότι τον ήξερα καλά, έκανα λάθος" ήταν τα λόγια του Αλί Κοτς.

Για την ιστορία, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 7-6 υπέρ της ακύρωσης των αποτελεσμάτων στους αγώνες απέναντι στις ρωσικές ομάδες.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ