ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Ο Πάντερ έπαιζε για 30.000 δολάρια τον μήνα σε εμάς, τώρα υπέγραψε για 1 εκατ. ευρώ στην Παρτιζάν"

Ο Κέβιν Πάντερ την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό
Ο Κέβιν Πάντερ την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτιζάν, δηλώνοντας ότι την σεζόν 2019/20 ο Αμερικανός είχε μισθό 30.000 δολάρια τον μήνα στους "ερυθρόλευκους" και πως πλέον η κατάσταση οικονομικά έχει ξεφύγει.

Η μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτιζάν έκανε θόρυβο. Η είδηση ότι θα πάρει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο... ακόμα περισσότερο. Και σε αυτό στάθηκε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σερβίας και με την κουβέντα να πηγαίνει στον Κέβιν Πάντερ αναφέρθηκε στο πόσο έχει ξεφύγει οικονομικά η Παρτιζάν.

"Όταν ο Πάντερ αγωνίστηκε για τον Ερυθρό Αστέρα (σ.σ στο τέλος της σεζόν 2019/20), του δίναμε 30.000 δολάρια τον μήνα. Είχε μάλιστα συμβόλαιο 6 μηνών και τις δύο τελευταίες δόσεις δεν τις πληρώθηκε λόγω κορονοϊού. Τώρα όμως υπέγραψε για 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Παρτιζάν. Δεν θέλω να μιλήσω για μπάτζετ και να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια ποσά. Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ".

Υπενθυμίζεται ότι, μετά την απόκτηση του Πάντερ, η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε ακόμα την συμφωνία με τους Ζακ ΛεΝτέι, Αλέκσα Αβράμοβιτς και Ρόντιονς Κούρους.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ