ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς: "Του κάναμε προσφορά και είναι στο χέρι του αν θα την δεχτεί, τι άλλο να κάνουμε"

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς: "Του κάναμε προσφορά και είναι στο χέρι του αν θα την δεχτεί, τι άλλο να κάνουμε"
PHOTO CREDITS: ABA LEAGUE

Ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς εμφανίστηκε σε σερβικό τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε για την πρόταση που έχει κατατεθεί στον προπονητή, Ντέγιαν Ράντονιτς και την αναμονή για την απάντησή του.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι η προτεραιότητα του Ερυθρού Αστέρα τη δεδομένη στιγμή, με τους Σέρβους να θέλουν να κρατήσουν στον πάγκο τους τον Μαυροβούνιο τεχνικό. Το όνομα του Ράντονιτς έχει ακουστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα στη Σερβία και έχει συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό που αναζητά προπονητή.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς εμφανίστηκε σε σερβικό τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε για την πρόταση που έχει κατατεθεί στον Ράντονιτς. Τόνισε πως πλέον ο Μαυροβούνιος είναι εκείνος που έχει την τύχη στα χέρια του και πως η πρόταση που του έχει γίνει είναι πολύ ικανοποιητική από οικονομικής άποψης.

Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών κολλάει, καθώς σύμφωνα με σερβικά Μέσα ο Ράντονιτς θέλει να βεβαιωθεί πως η ομάδα θα έχει υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν και ένα δυνατό ρόστερ για να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι καλό κυρίως στην Ευρώπη.

"Αναφορικά με τον Ράντοβιτς, έχουμε κάνει την προσφορά μας και είναι πλέον στο χέρι του το αν θα την δεχτεί ή όχι. Αλλιώς θα πρέπει να αποφασίσω εγώ τι πρέπει να φτιαχτεί. Τα χρήματα που προσφέρουμε είναι πολύ καλά, τι άλλο πρέπει να κάνουμε;", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα.

Θυμίζουμε πως η διορία που έδωσαν οι Σέρβοι στον Ράντονιτς προκειμένου να απαντήσει είναι μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Παράλληλα, όπως αναφέρει η Mozzzart Sport ο Τσόβιτς ανακοίνωσε και την παραμονή του Άαρον Γουάιτ στο Βελιγράδι.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ