EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους"

Πρίντεζης: "Μεγαλύτερη προσπάθεια απ' όλους"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι για τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που η σεζόν είναι πολύ μεγάλη

Λίγη ώρα μετά το ρεκόρ πόντων του Γιώργου Πρίντεζη, ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους παίκτες του.

Επίσης στάθηκε στην καλή απόδοση του Ολυμπιακού όταν έτρεξε σε ανοιχτό γήπεδο και τη βελτιωμένη άμυνα που χρειάζεται να παίξει στη συνέχεια.

"Το έχω ξαναπεί πως όσο έχουμε ενέργεια και τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο, αποδίδουμε καλύτερα. Όσο το κάναμε στην επίθεση αυτό είχαμε καλά διαστήματα", σχολίασε ο Πρίντεζης και συνέχισε:

"Μπορεί να δεχτήκαμε μόλις 62 πόντους από την Εφές, αλλά δεν θεωρώ πως παίξαμε καλή άμυνα, καθώς αν παρατηρήσει κάποιος το ματς δεχτήκαμε εύκολους πόντους κοντά στο καλάθι, μετά από λάθη μας στον αιφνιδιασμό, αλλά και από κακές άμυνες στο πικ εν ρολ.

Είχα πρόβλημα με τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες, αλλά τώρα είμαι εντάξει. Όλοι είμαστε απαραίτητοι στην ομάδα. Είναι μεγάλη η σεζόν και έχει σημασία το καλό ροτέισον. Κάναμε απλά το 1-0 και τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο ματς της Παρασκευής.

Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς, αλλά χρειάζεται τώρα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ