ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής, όχι στα ντέρμπι"

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πρώτη σεζόν του Ολυμπιακού δίχως τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ επεσήμανε πως τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν έχουν (πραγματική) πίεση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ως ο νέος αρχηγός του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. O 36χρονος φόργουορντ μίλησε για την πρώτη σεζόν δίχως τον Βασίλη Σπανούλη σε παρκέ και αποδυτήρια, ενώ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την πίεση στα ντέρμπι.

"Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη, ως προσωπικότητα. Ο "Μπίλι" είναι ευλογημένος από κάθε άποψη, θα μας λείψει και στα αποδυτήρια και ως παίκτης. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, να συνεχίσει, όλοι μεγαλώνουμε, όλο θα τελειώσουμε κάποια στιγμή. Το θετικό για τη φετινή σεζόν είναι ότι ξεκινάμε από καλή αφετηρία. Το μεγαλύτερο μέρος του κορμού παρέμεινε, γνωριζόμαστε και το έργο του κόουτς θα είναι πιο εύκολο" και συνέχισε μετά από ερώτηση για την πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:

"Διαφωνώ, η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος θέλει να δει το ματς ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες, τα δύο ματς που δίναμε στην EuroLeague δεν ήταν αρκετά. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο, να διεκδικήσουμε δύο παραπάνω τίτλους. Είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Όπως είπα, ξεκινάμε από καλύτερη βάση, κάτι που είδαμε από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Είναι θετικό οτι ξέρουμε ο ένας τον άλλον, μας γνωρίζει ο προπονητής και τον γνωρίζουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ