ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός Προολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης, μπαίνει χειρουργείο

Ο Γιώργος Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης EUROKINISSI

Νέος πονοκέφαλος για τον Ρικ Πιτίνο και την Εθνική ομάδα, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης χάνει το Προολυμπιακό.

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την Εθνική ομάδα και τον Ρικ Πιτίνο, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης χάνει το Προολυμπιακό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Αμερικανός προπονητής, θα χρειαστεί άμεσα χειρουργείο στην ποδοκνημική.

"Είχαμε και άλλα κακά νέα μετά καθώς μετά τον Παπαπέτρου και ο Πρίντεζης δεν θα είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό. Έχει κάνει μαγνητική τον έχουν εξετάσει τρεις γιατροί και οι τρεις συμφωνούν πως πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Αν γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς θα είναι μαζί μας. Είμαι απογοητευμένος. Δούλευα στην επίθεση μαζί του αλλά για μένα προτεραιότητα είναι να έχουν καλή καριέρα τόσο αυτός όσο και ο Ιωάννης όσα χρόνια τους μένουν και να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό", σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, ενώ για το πότε άλλαξαν τα δεδομένα γιατί χθες τον είδαμε να προπονείται κανονικά, απάντησε:

"Πήγε και σε τρίτο γιατρό που του είπε το ίδιο πράγμα, έχει ένα θέμα στο πόδι, τον ενοχλούσε, έχει κάνει ένεση που δεν έπιασε. Έκανε τα πάντα για να παίξει, ήθελε να παίξει. Πρέπει να κάνει χειρουργείου και οι τρεις γιατροί είπαν το ίδιο".

Θυμίζουμε πως ήδη εκτός είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Το Προολυμπιακό της Βικτώρια στον Καναδά θα διεξαχθεί από 29 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου και η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση τον οικοδεσπότη Καναδά και την Κίνα και αν προκριθεί (περνούν οι δύο από τις τρεις ομάδες), δύο εκ των Ουρουγουάης, Τσεχίας, Τουρκίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ