ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Πρίφτης: "Προτεραιότητα η Ούνικς, ο Παναθηναϊκός υπήρξε στόχος για κάθε προπονητή της γενιάς μου, αλλά έχει προπονητή και πάει εξαιρετικά"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς
Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πρίφτης επανέλαβε για ακόμα μία φορά σε δηλώσεις του ότι η προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Ούνικς, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επαφή με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι κοιτάζει το τώρα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξακολουθεί να δηλώνει ότι η Ούνικς είναι προτεραιότητα για αυτόν. Το έκανε στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο SPORT24 πριν από περίπου δύο μήνες, το έχει ξεκαθαρίσει και σε άλλες δηλώσεις του, το έκανε και στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε.

Ο έμπειρος τεχνικός φιλοξενήθηκε στην ρωσική εκπομπή "The Steal" και με την κουβέντα να πηγαίνει για ακόμα μία φορά στο συμβόλαιό του με την Ούνικς, την προσέγγιση που είχε τον χειμώνα από τον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα και το αν υπάρχουν οι "πράσινοι" ακόμα στο μυαλό του, ήταν για ακόμα μία φορά όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε σχετικά με το συμβόλαιό του με την Ούνικς - η οποία θέλει να τον κρατήσει όπως δήλωσε ο Κλαούντι Κολντεμπέλα στο SPORT24 - και την προοπτική του Παναθηναϊκού:

Για το αν θα μείνει στην Ούνικς: "Η επιθυμία μου είναι θετική. Είμαι εδώ 4 χρόνια. Αισθάνομαι το κλαμπ σαν οικογένειά μου, δεύτερο σπίτι μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Μένω σε κάθε ομάδα τουλάχιστον 2 χρόνια. Χαίρομαι για τα 4 χρόνια που έχω περάσει στο κλαμπ και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Πρόεδρο και την οικογένειά του.

Σαφώς και έχουμε και διαφωνίες με τον Πρόεδρο, αλλά στο τέλος βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να προχωρήσουμε και αυτό είναι θετικό. Σαφώς και έχω θετική διάθεση, όπως και η ομάδα, υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό και θα το συζητήσουμε όταν τελειώσει η σεζόν".

Για το αν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό τον χειμώνα μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα και πριν την συμφωνία με τον Όντεντ Κάτας: "Δεν θέλω να πω πολλά για το θέμα. Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή και τα πάει εξαιρετικά, κατακτώντας και το Κύπελλο.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πριν την συμφωνία με τον Κάτας υπήρξε μία προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό, αλλά μίλησα με την Ούνικς και αποφασίσαμε ότι το σωστό ήταν να μείνω στην ομάδα και να κλείσω την σεζόν. Από τότε δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό και δεν τίθεται καν θέμα. Έχει προπονητή και εγώ είμαι εδώ. Δεν τίθεται θέμα με τον Παναθηναϊκό ή κάποια άλλη ομάδα".

Για το αν σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναικού, ίσως σε 5-10 χρόνια: "Δεν ξέρω αν σε 10 χρόνια θα μπορώ να προπονήσω, επειδή είμαι ήδη 52 ετών. Το πλάνο μου είναι να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλη ιστορία και για κάθε προπονητή της γενιάς μου στην χώρα μου υπήρξε στόχος. Πρέπει να εστιάζουμε στην στιγμή όμως και η κατάσταση είναι αυτή που περιέγραψα. Ας μείνουμε στο τώρα".

Δείτε το VIDEO με την συνέντευξη του Δημήτρη Πρίφτη, με τις δηλώσεις του για την Ούνικς και τον Παναθηναϊκό να γίνονται μετά το 20:00:

TAGS ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ