ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Πήρα τεχνική ποινή επειδή πάτησα την γραμμή με το μισό παπούτσι, με είχαν προειδοποιήσει"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε πως μια λάθος περιστροφή ευθύνεται για το ελεύθερο τρίποντο νίκης της Αναντολού Εφές, ενώ σχολίασε τι συνέβη με την τεχνική ποινή που δέχθηκε στα 2'13'' για το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές εξαιτίας του τριπόντου που σημείωσε ο Αντριέν Μόερμαν στο 1.1'' για το τέλος. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Sinan Erdem Dome, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την επιλογή του "no foul" και της παγίδας στον Βασίλιε Μίτσιτς, αλλά και για την τεχνική ποινή που δέχθηκε στα 2'13'' για το φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Ήταν ένα δύσκολο, αλλά και ενδιαφέρον παιχνίδι, για όσους το παρακολούθησαν. Παρά το γεγονός πως χάσαμε και δη με τον τρόπο που αυτό συνέβη, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου επειδή έπαιξαν με χαρακτήρα και επέμειναν σε όλη την αναμέτρηση. Στο τέλος ήταν μόνο μια κατοχή, που δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά και άτυχοι. Αυτά τα παιχνίδια πονάνε πάντα, όταν χάνεις έτσι".

Για την τεχνική ποινή που δέχθηκε από τον Ντάνιελ Ιερεθουέλο: "Δεν είπα κάτι στον διαιτητή, μίλησα στους παίκτες μου. Πάτησα με το μισό παπούτσι μέσα από την γραμμή, όχι με ολόκληρο. Απλά με το μισό παπούτσι. Μιλούσα στον παίκτη μου, αλλά όχι στον διαιτητή. Για να είμαι ειλικρινής, με είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα να μην περνάω μέσα από την γραμμή. Αυτό συνέβη. Το μισό παπούτσι μου ήταν μέσα στο παρκέ, ενώ μιλούσα στον παίκτη μου".

Για την τελευταία άμυνα της ομάδας του: "Παίξαμε μια είδους άμυνα ζώνης για να τους μπερδέψουμε στην αρχή, αλλά μόλις η μπάλα μπήκε στο παρκέ, πήγαμε σε man to man. Όταν ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε την κατοχή, πήγαμε για το νταμπλ τιμ, για να αποτρέψουμε ένα σουτ ή διείσδυση από εκείνον. Βρήκε όμως μια καλή πάσα, κάναμε μια λάθος περιστροφή και δώσαμε αυτό το τρίποντο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ