ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρίφτης: "Ωραίο να κλείνουμε τους εντός έδρας αγώνες με μια τέτοια νίκη"

Ο Δημήτρης Πρίφτης
Ο Δημήτρης Πρίφτης INTIME

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην ψυχολογική τόνωση που προσφέρει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η πρώτη μετά από τέσσερα χρόνια για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε μια σπουδαία -από ψυχολογικής άποψης- νίκη απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Δημήτρη Πρίφτη να εξηγεί πως όλος ο οργανισμός κι οι φίλοι της ομάδας είχαν ανάγκη από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έστω στο φινάλε των εντός έδρας αγώνων για την EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Ήταν μια καλή νύχτα για μας, μια καλή νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε τον σωστό τρόπο σκέψης σε όλο το παιχνίδι, ήταν πολύ θετική η αναλογία που είχαμε σε ασίστ (18) και λάθη (5), κάτι σημαντικό για το επιθετικό παιχνίδι μας. Είχαμε καλή συμπεριφορά συνολικά. Πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Είναι ωραίο που κλείσαμε τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με μια τέτοια νίκη, αλλά και κρίμα που δεν είχαμε κι άλλες τέτοιες στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό όμως είναι μεγάλη ιστορία...".

Για το αν μπορεί αυτός ο αγώνας να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια της σεζόν: "Στο ηθικό κομμάτι θα μας βοηθήσει, στην ψυχολογία μας. Το χρειαζόμασταν, προφανώς το ίδιο ισχύει για τον κόσμο που έρχεται να μας υποστηρίξει. Χρειάζεται τέτοιες βραδιές. Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε κάποια πράγματα σε αυτό το επίπεδο, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας για το υπόλοιπο της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ