ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Ο Δημήτρης Πρίφτης ως προπονητής του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Πρίφτης ως προπονητής του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι δεδομένος και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θεωρεί ότι η επιστροφή του Ολυμπιακού δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα, το οποίο θεωρεί ενδιαφέρον και σκληρό αλλά και τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτησή του.

Επιπλέον στάθηκε στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League, η οποία δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα, ασχέτως αποτελέσματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίφτης στον ΕΣΑΚΕ: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντοτε ενδιαφέρον και σκληρό. Οι έδρες είναι δύσκολες, οι παίκτες είναι έμπειροι και το παιχνίδι έχει πολλή τακτική. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα παιχνίδια ένα-ένα και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε σοβαροί και στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση.

Αυτό αφορά και την καθημερινότητά μας όπου πρέπει να έχουμε τη λογική να κερδίζουμε τον εαυτό μας σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα στο πλαίσιο της βελτίωσης που θέλουμε να επιτύχουμε για να μπορούμε να προοδεύουμε και για να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο απόδοσής μας.

Προφανώς, το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατό και πολύ πιο ενδιαφέρον με την παρουσία του Ολυμπιακού και σίγουρα αποκτά άλλη αίγλη το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Ο στόχος για εμάς είναι δεδομένος, δεν μπορεί να υπάρχει άλλος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Για να το επιτύχουμε επιβάλλεται να περάσουμε από όλα τα στάδια και να μην κοιτάμε μόνο τον θεωρητικά μεγάλο μας αντίπαλο, αλλά τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίζουμε την κάθε εβδομάδα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Η τελευταία διετία είχε τρομερές ιδιαιτερότητες και βιώσαμε πολλά πρωτόγνωρα πράγματα. Σαφώς και είμαστε πιο προσαρμοσμένοι τη δεδομένη στιγμή όμως τα προβλήματα συνεχίζουν και υπάρχουν. Ελπίζω όλα τα παιχνίδια να γίνουν παρουσία κόσμου αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και στους φιλάθλους τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ