ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Μπορούσαμε κι άλλες εκτός έδρας νίκες"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα
Ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα INTIME

Η χαρά για την νίκη στη Λιόν, μετριάστηκε για τον Δημήτρη Πρίφτη όταν σκέφτηκε πως γλίστρησαν από τον Παναθηναϊκό διπλά νωρίτερα στη σεζόν. Γι' αυτά τα παιχνίδια μίλησε ο προπονητής των πράσινων το βράδυ της Παρασκευής.

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψε η ομάδα του στη Λιόν ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από την νίκη επί της Βιλερμπάν. Εξήγησε ότι οι πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν κι άλλες εκτός έδρας νίκες, μίλησε για τις κράμπες του Νέμανια Νέντοβιτς και για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι κι έτσι έγινε. Ξεκινήσαμε καλά, εκτελέσαμε το πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση. Η Βιλερμπάν έβγαλε στη συνέχεια ενέργεια στην άμυνα, όμως ήμασταν ψύχραιμοι και βρήκαμε καλές επιλογές στο σουτ. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, συνεχίζουμε την προσπάθεια στην Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παλεύουμε σε κάθε αγώνα, χάσαμε με έναν στο Μόναχο, για ένα καλάθι στη Βιτόρια και στην Αναντολού Εφές. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, το κάναμε απόψε, σε μία πολύ ανταγωνιστική Λίγκα. Εχουμε προβλήματα φέτος, είχαμε άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας, όμως υπάρχουν καλοί άνθρωποι στην ομάδα. Στο ρόστερ βρίσκονται νέοι παίκτες σε αυτό το επίπεδο, έχουμε κίνητρο, προσπαθουμε, είναι μία συνεχής μάχη στο παρκέ. Ο Νέντοβιτς είναι καλά, είχε μία κράμπα, ελπίζουμε να είναι έτσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ