EUROCUP

Πρίφτης: "Ήμουν φαν των Μπουλς και του Τζόρνταν"

Πρίφτης: "Ήμουν φαν των Μπουλς και του Τζόρνταν"

Ο τεχνικός ηγέτης της Ούνιξ Καζάν μίλησε στο πρακτορείο "RIA Novosti", για τους Σικάγο Μπουλς, τον Μάικλ Τζόρνταν και για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η φετινή σεζόν

Συνέντευξη στο ρωσικό πρακτορείο «RIA Novosti» παραχώρησε ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος δεν έκρυψε ότι ήταν φαν του Μάικλ Τζόρνταν και των Σικάγο Μπουλς, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί δεν είναι ρεαλιστικό να συνεχιστεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

" Όταν ξεκινούσα την προπονητική ήθελα να χρησιμοποιώ στις ομάδες μου την τριγωνική επίθεση των Σικάγο Μπουλς. Έτσι ξεκίνησα να τους παρακολουθώ πολύ στενά σε μια περίοδο μάλιστα που δεν υπήρχε εύκολη πρόσβαση στα παιχνίδια του ΝΒΑ.

Τότε οι προπονητές ήταν υποχρεωμένοι να παραγγέλνουν κασέτες από τις ΗΠΑ ώστε να βλέπουν τα παιχνίδια. Μπορώ να πω ότι παρακολούθησα πάνω από 100 παιχνίδια των Μπουλς. Έτσι έγινα φαν της ομάδας και βεβαίως τους Μάικλ Τζόρνταν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρίφτης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότιο Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών υπογράμμισε:

" Ναι, ο Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος. Συνδύαζε το ταλέντο και το μεγάλο πάθος για να κερδίζει. Ήταν πιο πάνω από τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, τον Κόμπι Μπράιαντ, τον Τζούλιους Έρβινγκ και τον Μάτζικ Τζόνσον. Ελπίζω ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα τον ξεπεράσει μια μέρα".

Όσο για τη συνέχιση της σεζόν, επισήμανε: " Πραγματικά, θα ήθελα οι ομάδες να μπορούσαν να τελειώσουν τη σεζόν. Θεωρώ ωστόσο ότι αυτό δεν είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παικτών σε ότι αφορά την υγεία τους. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι παίκτες θα θελήσουν να επιστρέψουν στις ομάδες τους. Οι πτήσεις θα είναι τρομακτικές για όλους και το ρίσκο πολύ μεγάλο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ