ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Είμαστε πολύ πιο ικανοποιημένοι από άλλες φορές"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο του Παναθηναϊκού INTIME

Ψυχραιμία, καθώς ακολουθεί δύσκολο ματς με την αθλητική Βιλερμπάν, ζήτησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές.

Μετά από τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε κράτησε χαμηλούς τόνους. Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, η οποία ποδοπάτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές για να ανέβει στο 2-4 μετά από την έκτη αγωνιστική της EuroLeague. Ωστόσο ζήτησε ψυχραιμία, καθώς σε δύο ημέρες ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας ματς με την αθλητική Βιλερμπάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ένα πειστικό βράδυ, παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είχαμε και κάποια κενά, συνολικά όμως κάναμε μια καλή εμφάνιση. Είμαστε χαρούμενοι γιατί θέλαμε να νικήσουμε και αξίζαμε να κερδίσουμε. Πρέπει όμως να ηρεμήσουμε αμέσως και να είμαστε σοβαροί. Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι την Παρασκευή, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ δυναμισμό. Πρέπει να σταθώ και στην υποστήριξη του κόσμου, στο ΟΑΚΑ αισθανόμαστε διαφορετικά. Μας έσπρωξαν και μας βοήθησαν πολύ.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί είχαμε διάρκεια σε αυτά που κάναμε, είχαμε καλύτερο μακρινό σουτ, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε και κάποια κενά, αλλά σίγουρα είμαστε πολύ πιο ικανοποιημένοι από άλλες φορές. Είμαστε σε μια διαδικασία που πρέπει να βελτιωνόμαστε. Κάποια πράγματα πηγαίνουν με τον ρυθμό τους και όχι με αυτόν που εμείς θέλουμε, δυστυχώς χρειάζονται κάποιον χρόνο. Οι αριθμοί λένε ότι παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Πολλές φορές πρέπει να βάλεις δυο σουτ, δυο καλάθια για να μην είσαι λιγότερο αποφασιστικός και διστακτικός στην άμυνα. Κρατήσαμε μια ταλαντούχα ομάδα σε χαμηλό σκορ, σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση η Εφές, έχει κάποιες σοβαρές απουσίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ