ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Υπάρχει προοπτική στο Champions League"

Πρέλεβιτς: "Υπάρχει προοπτική στο Champions League"

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να πάρει μέρος στην διοργάνωση της FIBA μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος στάθηκε και στο ότι ο "Δικέφαλος" πρέπει να δυναμώσει στο εξής.

O Mπάνε Πρέλεβιτς εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στην επίσημη παρουσίαση που έγινε την Δευτέρα στο Παρίσι για το Champions League της σεζόν 2016-17 (σ.σ. θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ υπέγραψε την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη διοργάνωση).

Μετά το τέλος της παρουσίασης της νέας διοργάνωσης, ο Πρέλεβιτς είπε: "H προσέγγιση της FIBA έγινε με πολύ σωστό τρόπο. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μίας ομάδας, θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που ήταν στο Eurocup και από το οποίο δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος.

Τώρα όμως θα υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και μία προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μας ομάδας καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την πορεία του ΠΑΟΚ ως την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Υπάρχει κίνητρο και μάλιστα μεγάλο και καθώς η νέα διοργάνωση θα είναι απαιτητική από την πρώτη σεζόν, θα πρέπει να δούμε πώς η δική μας ομάδα θα δυναμώσει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα έχει μπροστά της από εδώ και πέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ