ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Πόποβιτς για Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Εμβληματική φιγούρα, ένας δάσκαλος του παιχνιδιού"

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο της Team USA
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο της Team USA 2021 DAVID BECKER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποχαιρέτησε μέσω των Σπερς με τον δικό του τρόπο τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποκαλώντας τον μία προσωπικότητα μεγαλύτερη από την ζωή και έναν δάσκαλο του παιχνιδιού.

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς βύθισε στο πένθος το ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο μπάσκετ. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς γνώριζε προσωπικά τον "Ντούντα' και δεν γινόταν να μην αποχαιρετήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο τον φίλο του.

Με μία δήλωση που ανέβηκε στον λογαριασμό των Σπερς στο twitter, ο έμπειρος τεχνικός αποθέωσε το έργο ζωής του Ίβκοβιτς, λέγοντας ότι ήταν μεγαλύτερος από την ζωή.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Σπερς ανέφερε στην δήλωσή του:

"Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μία εμβληματική φιγούρα στον κόσμο του μπάσκετ. Είχε προσωπικότητα μεγαλύτερη από την ζωή και ήταν ένας εξαιρετικός δάσκαλος του παιχνιδιού.

Ο χρόνος που πέρασα με τον Ντούντα, είτε στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ, ήταν πάντα γεμάτη στιγμές θαυμασμού και με την γνώση ότι η παρουσία του ήταν σαν κανενός άλλου.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην Νένα και την οικογένειά της σε αυτή την δύσκολη στιγμή".

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ