ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Πονσαρνάου: "Ομάδα υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός, στο καλύτερο επίπεδο ο Βεζένκοβ"

Πονσαρνάου: "Ομάδα υψηλής ποιότητας ο Ολυμπιακός, στο καλύτερο επίπεδο ο Βεζένκοβ"

Ο τεχνικός της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου, μίλησε για το αυριανό (31/3, 22:00) παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι αρκετά επικίνδυνοι, ενώ έβγαλε το καπέλο στον Σάσα Βεζένκοβ.

Για το αυριανό παιχνίδι της Βαλένθια απέναντι στον Ολυμπιακό (31/3, 22:00, NOVA Sports 1HD και LIVE από το SPORT 24), για την 32η αγωνιστική της EuroLeague μίλησε ο κόουτς των Ισπανών, Χάουμε Πονσαρνάου, οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοβ και την εξέλιξή του, ενώ χαρακτήρισε τους "ερυθρόλευκους" ως μία επικίνδυνη ομάδα.

"Στον Ολυμπιακό έχουν έμπειρους παίκτες, πρωταθλητές, που ξέρουν πως να νικήσουν. Η φιλοσοφία που έχουν στο παιχνίδι τους είναι ο δυναμισμός. Έχουν καλούς σουτέρ, αλλά ειδικά καλούς παίκτες στη διείσδυση. Εάν τους δώσεις τη δυνατότητα, τρέχουν, ενώ όταν δεν μπορούν να το κάνουν, θα μετακινήσουν την άμυνα και θα βρουν χώρους. Ο Σλούκας παίζει πολύ καλά τώρα, ο Σπανούλης παίζει καλύτερα και ο Βεζένκοβ είναι στο καλύτερό του επίπεδο αυτή την στιγμή, όπως και ο ΜακΚίσικ. Είναι μία ομάδα υψηλής ποιότητας και θα είναι ένα απαιτητικό ματς για εμάς. Εμείς είμαστε καλύτερα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπάγερν. Ξεμείναμε από ενέργεια λόγω συνεχόμενων αγώνων, αλλά τώρα είμαστε σε καλύτερη θέση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Βαλένθια.

Οι δηλώσεις του:

TAGS ΒΑΛΕΝΘΙΑ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ