NBA

Πονάει στο γόνατο ο Εμπίντ, είχε 0/12 σουτ στο 2ο ημίχρονο του Game 4 με τους Χοκς

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς κόντρα στους Χοκς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς κόντρα στους Χοκς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο λαβωμένο του δεξί γόνατο, κλείνοντας το Game 4 με τους Χοκς με 0/12 σουτ στο δεύτερο ημίχρονο, για να παραδεχθεί στην συνέχεια ότι δεν είχε ενέργεια.

Ο Τζοέλ Εμπίντ πονάει και μαζί του πονάνε και οι Σίξερς, οι οποίοι ηττήθηκαν στο Game 4 από τους Χοκς (103-100) χάνοντας νωρίτερα διαφορά 18 πόντων, με την σειρά πλέον να είναι στο 2-2.

Ο Εμπίντ ήταν ξεκάθαρο πως δεν αισθανόταν καλά κατά την διάρκεια του αγώνα - αποχώρησε μάλιστα προσωρινά την δεύτερη περίοδο και πήγε στα αποδυτήρια - κλείνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους με 4/20 σουτ και 21 ριμπάουντ. Ακόμα χειρότερα, στο δεύτερο ημίχρονο είχε 0/12 σουτ, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος σε έναν αγώνα με τους Χιτ στα playoffs του 1997 είχε κλείσει το πρώτο ημίχρονο με 0/11 σουτ.

Το αρνητικό ρεκόρ βέβαια ήταν το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τον Εμπίντ και των Σίξερς. Αυτό που ένοιαζε τους πάντες είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δεξί του γόνατο, στο οποίο είχε υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου στην σειρά με τους Γουίζαρντς, με αποτέλεσμα να είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι καλά.

"Υποθέτω ότι όλοι ξέρουν πλέον τι συμβαίνει" δήλωσε ο ίδιος ο Εμπίντ μετά τον αγώνα σχετικά με τον τραυματισμό του, για να προσθέσει: "Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Από την αρχή του αγώνα ένιωσα οτι "δεν το είχα" σήμερα. Χάσαμε μία ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι. Έγινε όμως. Προχωράμε στο Game 5".

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ