ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Πολονάρα: "Όταν ο Αταμάν μου εξήγησε το πλάνο του σε άπταιστα ιταλικά ήταν δύσκολο να αρνηθώ την Εφές"

Πολονάρα: "Όταν ο Αταμάν μου εξήγησε το πλάνο του σε άπταιστα ιταλικά ήταν δύσκολο να αρνηθώ την Εφές"
PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO

Ο Ακίλε Πολονάρα αποκάλυψε σε συνέντευξή του τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση της Αναντολού Εφές ενώ ήταν κοντά στην Βίρτους Μπολόνια, λέγοντας ότι ένα τηλεφώνμα του Αταμάν όπου του μίλησε σε άπταιστα ιταλικά ήταν αρκετό για να τον πείσει.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένας προπονητής που ξέρει τι θέλουν οι παίκτες. Στην περίπτωση του Ακίλε Πολονάρα και την μεταγραφή του στην Αναντολού Εφές αποδείχθηκε ότι αρκούσε ένα πράγμα: Να του μιλήσει στα ιταλικά!

Ο Ιταλός φόργουορντ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην "Corriere dello Sport" στην απόφασή του να απορρίψει τελικά την προοπτική της Βίρτους όταν - όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 - μπήκε σφήνα η Εφές. Και η διήγησή του τα λέει όλα.

"Όταν ο Αταμάν με πήρε τηλέφωνο και μου εξήγησε σε σχεδόν άπταιστα ιταλικά με προφορά Τοσκάνης το γιατί με ήθελε στην ομάδα για να υπερασπιστεί την EuroLeague ήταν δύσκολο να αρνηθώ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός φόργουορντ, για να ολοκληρώσει κλείνοντας το θέμα:

"Ήμουν κοντά στην Βίρτους Μπολόνια, αλλά η σκέψη ότι θα ήμουν στην ίδια ομάδα με τους Λάρκιν και Μίτσιτς έσβησε τις αμφιβολίες μου. Τώρα πλέον είμαι συγκεντρωμένος στο Eurobasket".

Για την ιστορία, ο Αταμάν κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει καθίσει στους πάγκους της Σιένα (2001-2003) - από όπου προφανώς απέκτησε και την προφορά της Τοσκάνης - και στην Φορτιτούντο Μπολόνια (2006/07), όπου αποδίχθηκε εξαιρετικά χρήσιμο ότι έμαθε την ιταλική γλώσσα.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ