NBA

Κωλοτούμπα Τζορτζ για Ρίβερς: "Τρομερός προπονητής, είχα απαράδεκτη σεζόν πέρυσι"

Πολ Τζορτζ και Ντοκ Ρίβερς από αγώνα των Κλίπερς με τους Μάβερικς την σεζόν 2019/20
Πολ Τζορτζ και Ντοκ Ρίβερς από αγώνα των Κλίπερς με τους Μάβερικς την σεζόν 2019/20 MIKE EHRMANN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Πολ Τζορτζ έκανε μία όμορφη... κωλοτούμπα και λίγες ημέρες αφότου κατηγόρησε εμμέσως τον Ντοκ Ρίβερς για την αποτυχία των Κλίπερς και την δική του παρουσία την περσινή σεζόν, τόνισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τον πρώην προπονητή του.

Ο Πολ Τζορτζ κατάλαβε ότι δημιούργησε πολύ θόρυβο με όσα δήλωσε σε podcast πριν μερικές ημέρες, όταν εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον Ντοκ Ρίβερς ότι δεν τον χρησιμοποιούσε σωστά, αλλά και ότι ο έμπειρος τεχνικός ευθύνεται για τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς. Αυτό οδήγησε έτσι σε μία μεγαλοπρεπή.. κωλοτούμπα.

Ο σταρ των Κλίπερς μίλησε στα ΜΜΕ λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του και αφού πρώτα έκανε την αυτοκριτική του, στην συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον πρώην προπονητή του και νυν τεχνικό των Σίξερς.

"Δεν ήμουν ο εαυτός μου πέρυσι. Η περσινή σεζόν ήταν απαράδεκτη για εμένα, το ξέρω αυτό. Φέτος όμως αισθάνομαι καλά και σε εξαιρετική κατάσταση" δήλωσε αρχικά ο Τζορτζ, πριν πάει η συζήτηση σε όσα είπε για τον Ρίβερς, όπου τόνισε:

"Όλοι ευθυνόμαστε για ό,τι έγινε πέρυσι. Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και δεν έπαιζα καλά. Ο Ντοκ (σ.σ Ρίβερς) είναι τρομερός στο να δημιουργεί κίνητρο, ένας τρομερός προπονητής. Δεν συμφωνούσα με όσα κάναμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι."

Κλείνοντας το θέμα, ο Τζορτζ τόνισε: "Ήθελα να ξεκαθαρίσω αυτό, επειδή πολλοί είπαν ότι δεν σέβομαι τον Ντοκ ή ότι ρίχνω πάνω του όλο το φταίξιμο γα τον αποκλεισμό, κάτι που δεν ισχύει. Φταίω και εγώ για ό,τι έγινε στον βαθμό που έχουμε όλοι ευθύνη".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ