NBA

"Καρφιά" Τζορτζ για Ρίβερς: "Με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου"

Ο Πολ Τζορτζ με τη φανέλα των Κλίπερς
Ο Πολ Τζορτζ AP IMAGES / MARK J. TERRILL

Ο Πολ Τζορτζ μίλησε για την περσινή αποτυχημένη σεζόν των Κλίπερς και έριξε σχεδόν όλο το φταίξιμο στον Ντοκ Ρίβερς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι τον χρησιμοποιούσε σε έναν ρόλο που δεν του ταίριαζε.

Είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι η σχέση του Πολ Τζορτζ με τον Ντοκ Ρίβερς δεν ήταν και η καλύτερη πέρυσι στους Κλίπερς. Και όποιος έχει αμφιβολία για αυτό δεν έχει παρά να μάθει τι δήλωσε ο All Star φόργουορντ για τον πρώην προπονητή του.

Ο σταρ των Κλίπερς μίλησε στο podcast "All The Smoke" των παλαίμαχων ΝΒΑερς, Στέφεν Τζάκσον και Ματ Μπαρνς, και όταν κλήθηκε να μιλήσει για την περσινή σεζόν δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του προς τον Ρίβερς (ο οποίος πλέον είναι προπονητής των Σίξερς), τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο με αφορμή τον αποκλεισμό από τους Νάγκετς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας αρχικά για τον τρόπο που τον χρησιμοποίησε ο Ρίβερς τόνισε χαρακτηριστικά: "Με χρησιμοποιούσε σαν να είμαι ο Ρέι Άλεν ή ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, όπου έπαιρνα συνεχώς σκριν μακριά από την μπάλα. Μπορώ να το κάνω, αλλά δεν είναι αυτό το παιχνίδι μου". Ακολούθως δε, ο Τζορτζ υποστήριξε σχετικά με το πώς θα προτιμούσε να χρησιμοποιηθεί:

"Εγώ χρειάζομαι ροή. Θέλω περισσότερες επιλογές, θέλω να εμπλακώ στο Πικ εν Ρολ, να ποστάρω. Ήθελα σε διαφορετικά σημεία την μπάλα. Για αυτό η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη σε πολλά επίπεδα".

Εκεί πάντως που πραγματικά... απασφάλισε ο Τζορτζ ήταν όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κατάρρευση των Κλίπερς στα playoffs κόντρα στους Νάγκετς στον δεύτερο γύρο, όταν αποκλείστηκαν με 4-3 νίκες αν και είχαν προηγηθεί με 3-1, αφού κατηγόρησε ευθέως τον Ρίβερς.

"Ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είχαμε αυτοπεποίθηση. Περάσαμε μπροστά με 3-1 και νιώσαμε ότι θα παίρναμε την νίκη στο επόμενο παιχνίδι, αλλά χάσαμε. Μετά είπαμε ότι είμαστε στο 3-2 και θα πάρουμε το επόμενο και χάσαμε πάλι. Σε όλη αυτή την διαδικασία όμως ποτέ δεν κάναμε προσαρμογές" τόνισε αρχικά ο Τζορτζ, για να προσθέσει κλείνοντας:

"Ποτέ δεν δουλέψαμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε τα ίδια σκ...α συνέχεια και αναρωτιόμασταν τι γίνεται. Μιλούσαμε μεταξύ μας και λέγαμε ότι θα πάνε όλα καλά, αντί να λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν δουλέψαμε. Απλώς λέγαμε ότι είχαμε εμένα, τον Λέοναρντ, τον Γουίλιαμς και τον Χάρελ και πως θα τα καταφέρουμε".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ