ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Ποκουσέβσκι: "Πάντα ωραίο να βλέπω πρόσωπα από έναν σύλλογο που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου"

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία που του προσέφεραν στο χθεσινό (04/09) φιλικό των ερυθρολεύκων με το Λαύριο στο ΣΕΦ.

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι είδε από κοντά τη χθεσινή (04/09) φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο, στην οποία οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 99-64.

Ο 20χρονος Σέρβος φόργουορντ ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία που του παρείχε στη φιλική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε: "Είναι πάντα ωραίο να βλέπω πρόσωπα από έναν σύλλογο που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ".

Ο ίδιος φαίνεται να μην ξεχνά τον Ολυμπιακό, κάτι που είχε δηλώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο SPORT24, αμέσως μετά την επιστροφή του από τη rookie σεζόν στο NBA, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα και ο Πειραιάς είναι σίγουρα το δεύτερο σπίτι μου".

Ο Ποκουσέβσκι σήμερα (05/09) αναμένεται να ταξιδέψει στην Αμερική, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για τη νέα χρονιά.

TAGS ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ