ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πλήρωσε Μαυροειδή ο Κολοσσός και έγινε άρση του ban από την FIBA

Πλήρωσε Μαυροειδή ο Κολοσσός και έγινε άρση του ban από την FIBA
Ο Δημήτρης Μαυροειδής EUROKINISSI

Ο Κολοσσός ήρθε σε διακανονισμό με τον Δημήτρη Μαυροειδή για τα χρέη στο πρόσωπό του, με την FIBA να άρει το ban των μεταγραφών που είχε επιβάλλει.

Ο Κολοσσός δεν έχει πλέον ban μεταγραφών δίπλα στο όνομά του στις λίστες της FIBA. Η ομάδα της Ρόδου ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ξεκινώντας ήδη να αποπληρώνει το χρέος στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να υπάρχει πλέον άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί.

Η συγκεκριμένη κίνηση πρακτικά αποτελεί μία δικαίωση για τον Έλληνα σέντερ, αφού ο Κολοσσός υποστήριζε ότι από την στιγμή που το 2019 υποβιβάστηκε και αγόρασε το ΑΦΜ του Χολαργού τότε δεν έπρεπε το χρέος που υπήρχε στον Έλληνα σέντερ να ισχύει. Η FIBA ωστόσο είχε διαφορετική άποψη, τονίζοντας ότι ουσιαστικά ο Χολαργός και ο Κολοσσός είναι πλέον η ίδια ομάδα, δικαιώνοντας τον Μαυροειδή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Καλίκ Σπάισερ, δείγμα ότι η υπόθεση του ban από την FIBA λόγω των χρεών προς τον Μαυροειδή βρισκόταν ήδη προς διευθέτηση.

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ