ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Πλήρωσε εισιτήριο στην "Περιβόλα" ο Στόκτον

BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Στόκτον παρακολούθησε τον αγώνα του Απόλλωνα Πατρών Carna με το Λαύριο DHI, πληρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του. Μάλιστα, στην αρχή δεν έγινε καν αντιληπτός από τους ανθρώπους των "μελανόλευκων".

Μπορεί να είναι ένας ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Ο Τζον Στόκτον, που βρέθηκε στη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, πήγε στην "Περιβόλα" για να δει τον αγώνα του Απόλλωνα Πατρών Carna με το Λαύριο DHI, με αφορμή την παρουσία του γιου του, Μάικλ, στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Θα περίμενε κανείς μάλιστα, να βρεθεί στο γήπεδο κατόπιν πρόσκλησης των "μελανόλευκων" και να δει με άνεση την αναμέτρηση. Στην πράξη όμως, δεν λειτούργησε έτσι, αφού σύμφωνα με το pelop.gr προτίμησε να αγοράσει κανονικά εισιτήριο για τον αγώνα. Κι αν στην αρχή επιχείρησε να καθίσει στις εξέδρες, στη θέση που υπαγόρευε το εισιτήριό του, μόλις τον αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πατρών Carna, του ζήτησαν να κατέβει στο παρκέ και να καθίσει -μαζί με τη σύζυγο και τον μικρότερο γιο του- στις πολυθρόνες που υπάρχουν δίπλα από τις μπασκέτες.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ