NCAA

NCAA: Επιστροφή Πιτίνο μετά από 3 χρόνια με βαριά ήττα από το Σίτον Χολ

Το παιχνίδι του Αϊόνα με το Σίτον Χολ στο NCAA
Το παιχνίδι του Αϊόνα με το Σίτον Χολ στο NCAA

Ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στους πάγκους του NCAA μετά από τρία χρόνια, αυτή τη φορά στο Αϊόνα, με την ομάδα του να μην παρουσιάζεται όπως θα ήθελε και να γνωρίζει την βαριά ήττα με 86-64 από το Σίτον Χολ.

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και νυν τεχνικός του Αϊόνα, δεν είχε και το καλύτερο ντεμπούτο στην επιστροφή του στο NCAA μετά από τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της επιστροφής του στους πάγκους του NCAA, από τότε που απολύθηκε απ' το Λούιβιλ, το 2017, η ομάδα του ηττήθηκε με 20+ πόντους από το Σίτον Χολ, μην μπορώντας να αντέξει παραπάνω από ένα ημίχρονο, με αποτέλεσμα να έρθει και η ήττα συντριβή (86-64).

Αυτός που ξεχώρισε για την ομάδα του πολύπειρου κόουτς, ήταν ο Αϊζάια Ρος ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά, 26 πόντους πέτυχε ο Τζάρεντ Ρόουντεν, ο οποίος μάζεψε και 10 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι, που τελείωσε το ματς έχοντας 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρικ Πιτίνο, δεν έχασε την αισιοδοξία του, τονίζοντας: "Πιστεύω πως μέχρι τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο θα έχουμε γίνει μια πραγματικά καλή ομάδα και θα σας εκπλήξουμε".

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ