EUROLEAGUE

Πήρε ψηλό η Ουνικάχα Μάλαγα

San Antonio Spurs forward Livio Jean-Charles (28) steals the ball from Utah Jazz guard Tyrone Wallace, during the first half of an NBA summer league basketball game Monday, July 3, 2017, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
San Antonio Spurs forward Livio Jean-Charles (28) steals the ball from Utah Jazz guard Tyrone Wallace, during the first half of an NBA summer league basketball game Monday, July 3, 2017, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) AP

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ είναι ο παίκτης στον οποίο κατέληξε ο Τζοάν Πλάθα προκειμένου να "μπει στα παπούτσια" του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Μόνο στη Liga Endesa έχει δικαίωμα συμμετοχής ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ.

Μετά από αναζήτηση που κράτησε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα, η Ουνικάχα Μάλαγα κατέληξε στον εκλεκτό της για την αντικατάσταση του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ είναι ο παίκτης που κλήθηκε από τον Τζοάν Πλάθα προκειμένου να καλύψει το κενό του έμπειρου σέντερ κάτω από τη ρακέτα της ισπανικής ομάδας, μόνο όμως για τη Liga Endesa.

Ο 25χρονος ψηλός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague (σ.σ.: έχουν παρέλθει οι σχετικές ημερομηνίες), κάτι που σημαίνει πως αποστολή του είναι να βοηθήσει τους "πράσινους" να μπουν στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Μετά από το πέρασμά του από τη G-League με τη φανέλα των Austin Spurs, το Νο28 του Draft του 2013 αναζητά μια καλή ευκαιρία προκειμένου να ξαναφτιάξει την καριέρα του, κατά βάση στην Ευρώπη.

AP Photo/Rick Bowmer

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ