NBA

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Σέντρικ Σεμπάλος

Ο Σέντρικ Σεμπάλος
Ο Σέντρικ Σεμπάλος

Έπειτα από 20 ημέρες νοσηλείας, ο πρώην ΝΒΑer Σέντρικ Σεμπάλος ενημέρωσε μέσω Twitter πως πήρε εξιτήριο και βρίσκεται υγιής στο σπίτι του.

Τέλος στην περιπέτεια υγείας του Σέντρικ Σεμπάλος με τον πρώην ΝΒΑer να ενημερώνει τους ακολούθους του μέσω Twitter πως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό για 20 μέρες και πως πλέον βρίσκεται στο σπίτι του. Ο Σεμπάλος έδωσε μάχη για τη ζωή τους καθώς νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξαιτίας του κορονοϊού.

Πλέον η περιπέτεια αυτή ανήκει στο παρελθόν έχοντας ωστόσο αποδυναμώσει αρκετά τον οργανισμό του.

"Γεια σε όλους. Έπειτα από 20 μέρες που "περίμενα τον θάνατο", μέσα από τις ευχές σας και τη θετική σας ενέργεια, ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για τη βοήθεια που ο καθένας από εσάς μου έδωσε. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες έκαναν εξαιρετική δουλειά ιδιαίτερα όταν πέρναγα τις πιο δύσκολες στιγμές μου όταν χρειαζόμουν μία έξτρα βοήθεια. Είναι δύο πράγματα που σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάτι τέτοιο, είτε είσαι εμβολιασμένος είτε όχι. Πρώτον η θέλησή σου για ζωή και δεύτερον η υγεία σου γιατί σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά αν είσαι καλυμμένος από το να μην είσαι. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι και θα σας δω σύντομα", είπε στο Twitter ο Σεμπάλος.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ