NBA

Πήραν Γκλεν Ρόμπινσον οι Σακραμέντο Κινγκς

Ο Γκλεν Ρόμπινσον απέναντι στον Φοξ των Κινγκς
Ο Γκλεν Ρόμπινσον απέναντι στον Φοξ των Κινγκς AP IMAGES/RICH PEDRONCELLI

Ο Γκλεν Ρόμπινσον θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σακραμέντο και τους Κινγκς, μετά από την ενεργοποίηση του όρου στο συμβόλαιό του με τους 76ers, για να βρεθεί στην free agency.

Ο Γκλεν Ρόμπινσον -γιος του "Big Dog"- πήρε την απόφαση να μετακομίσει από τη Φιλαδέλφια στο Σακραμέντο και τους Κινγκς.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος φόργουορντ (1,98μ.), ενεργοποίησε τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του με τους 76ers, κάνοντας opt out στα 2.1 εκατ. δολάρια με αποτέλεσμα να βρεθεί στην free agency του NBA.

Εκεί δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Κινγκς, οι οποίοι συμφώνησαν μαζί του για διετές συμβόλαιο και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τα χρώματα της ομάδας του Σακραμέντο.

Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι ο Ρόμπινσον αποκτήθηκε από τους 76ers μέσω ανταλλαγής από τους Γουόριορς, παρέα με τον Άλεκ Μπερκς.

Τη σεζόν 2019-20, αγωνίστηκε σε 62 αγώνες, μετρώντας κατά μέσο όρο 11.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ αλλά και 1.5 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έως τώρα στο NBA, έχει αγωνιστεί σε 281 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 6 πόντους και 2.6 ριμπάουντ

AP Images/Rich Pedroncelli

TAGS NBA ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ