ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ

Πιάστηκαν στα χέρια Πόρτερ και GM των Καβαλίερς, προς την έξοδο ο νεαρός παίκτης

Πιάστηκαν στα χέρια Πόρτερ και GM των Καβαλίερς, προς την έξοδο ο νεαρός παίκτης
Ο Κέβιν Πόρτερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς AP PHOTO/NICK WASS

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έγινε έξαλλος την περασμένη Παρασκευή και πιάστηκε σχεδόν στα χέρια με τον GM των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Κόμπι Όλτμαν. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει ανταλλαγή, ή να αφεθεί ελεύθερος από την ομάδα το συντομότερο.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις τάξεις των Καβαλίερς, καθώς ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Athletic, ο Πόρτερ είχε μία μεγάλη έκρηξη την Παρασκευή, καθώς εξαγριώθηκε μόλις μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας του, για τον λόγο του ότι οι Καβς έδωσαν στον νεοαποκτηθέντα, Ταουρίν Πρινς το παλιό του ντουλαπάκι. Οι εν λόγω πηγές, αναφέρουν μάλιστα ότι από εκείνο το σημείο και μετά, μόνο φωνές ακούγονταν στον χώρο, ενώ κατά τη διάρκεια του τσακωμού, ο Πόρτερ φαίνεται να εκτόξευσε και φαγητό, με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Κόμπι Όλτμαν να παρεμβαίνει και σχεδόν να πιάνονται στα χέρια.

Μετά από αυτά, η ομάδα του Κλίβελαντ αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Πόρτερ, ή να τον ανταλλάξει το συντομότερο δυνατό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω παίκτης δεν είναι η πρώτη φορά που προβληματίζει με την συμπεριφορά του τους ιθύνοντες της ομάδας, καθώς, πριν λίγους μήνες, είχε συλληφθεί σε περιοχή του Κλίβελαντ, όταν σε τυπικό έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του όπλα για τα οποία δεν είχε άδεια.

ⓒ 2020 Nick Wass/Associated Press

TAGS ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ