ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περπέρογλου: "Στα ντέρμπι δεν μετράει η κούραση"

Περπέρογλου: "Στα ντέρμπι δεν μετράει η κούραση"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι στα ντέρμπι δεν μετράει ούτε η κούραση, αλλά το ποιος το θέλει πιο πολύ

Στις δηλώσεις του, ο Στράτος Περπέρογλου μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, ευχήθηκε να κερδίσει ο καλύτερος στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο καλό παιχνίδι που έκανε η ομάδα του στο γ' δεκάλεπτο και "καθάρισε" το παιχνίδι.

"Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο β' ημίχρονο. Κρατήσαμε μία διαφορά μέχρι το τέλος. Κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα μία νίκη πριν το ντέρμπι είναι σημαντική. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και υγιείς", σχολίασε ο Στράτος Περπέρογλου και συνέχισε:

"Στα γκαρντ είμαστε λίγοι πλέον, χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση. Στα ντέρμπι δεν μετράει η κούραση, ούτε τίποτα άλλο. Μόνο, όποιος θα το θέλει πιο πολύ. Εμείς χάσαμε την περασμένη εβδομάδα από τον ΠΑΟΚ και μέσα στην έδρα μας θα παιχτεί η πρωτιά του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μαρμαρινός σχολίασε: "Δεν νομίζω ότι ήταν χαλαρή νίκη. Εμείς στον πάγκο ποτέ δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Ήταν ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας. Θα είμαστε έτοιμοι την Δευτέρα. Μέχρι τώρα δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, από τώρα το έχουμε στο μυαλό μας".

Ο Πέρο Άντιτς δήλωσε: " Δουλεύουμε πολύ σκληρά και μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Το παιχνίδι έμοιαζε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, με ταλαντούχους παίκτες και έπρεπε να αποδείξουμε ότι δεν μας επηρέασε το χαμένο ματς στην Πυλαία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ