NBA

Πέρκινς: "Βλακείες το να λέει κάποιος ότι ο Τζόρνταν θα είχε 60 πόντους μέσο όρο σήμερα"

Ο Κέντρικ Πέρκινς στο ζέσταμα ενός αγώνα των Πέλικανς την σεζόν 2015/16
Ο Κέντρικ Πέρκινς στο ζέσταμα ενός αγώνα των Πέλικανς την σεζόν 2015/16 AP PHOTO/JONATHAN BACHMAN

Ο Κέντρικ Πέρκινς τα έβαλε με τον ατζέντη του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φαλκ, για την δήλωσή του ότι ο "Air" θα είχε 60 πόντους μέσο όρο στο σύγχρονο ΝΒΑ, λέγοντας ότι λέει βλακείες.

Ο ατζέντης του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φαλκ, υποστήριξε για ακόμα μία φορά σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες ημέρες ότι στο σύγχρονο ΝΒΑ ο "MJ" θα είχε 60 πόντους μέσο όρο και μάλιστα με ποσοστό 75%. Ο Κέντρικ Πέρκινς πάντως - και όχι μόνο - διαφωνεί. Και μάλιστα αρκετά έντονα.

Ο παλαίμαχος σέντερ συμμετείχε για ακόμα μία φορά ως σχολιαστή στην εκπομπή του ESPN "The Jump", όταν τέθηκε το ερώτημα αν συμφωνεί με τον Φαλκ. Και τότε ήταν που ξέσπασε.

"Αυτά είναι βλακείες. Και ξέρεις κάτι; Το χειρότερο είναι ότι μιλουσε σοβαρά" δήλωσε αρχικά ο Πέρκινς για να επιτεθεί στην συνέχεια στον Φαλκ: "Μπορεί απλώς να κάθεται και να πίνει απλώς πολύ κρασί".

Κλείνοντας, ο παλαίμαχος σέντερ ξέσπασε ξανά, λέγοντας ότι η παλαιότερη γενιά δεν σέβεται την σύγχρονη γενιά των ΝΒΑερς: "Το να πει (σ.σ ο Φαλκ) ότι ο Τζόρνταν θα είχε 60 πόντους μέσο όρο είναι απλώς παράλογο. Η ασέβεια σε αυτή την νέα γενιά είναι ενοχλητικό και πιστεύω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το να λέει κάποιος ότι ο Τζόρνταν θα είχε 60 πόντους μέσο όρο με 75% είναι απλώς τρελό".

Δείτε το σχετικό VIDEO:


TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ