ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Η ομάδα του Σπανούλη θα συστηθεί στο κοινό στο τουρνουά "Νίκος Φάσουρας" με συμμετοχή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Σπανούλης κατά την παρουσίασή του ως προπονητής στο Περιστέρι | 30/06/2022
Ο Βασίλης Σπανούλης κατά την παρουσίασή του ως προπονητής στο Περιστέρι EUROKINISSI

Το Περιστέρι ανακοίνωσε ότι το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου θα συστηθεί στο κοινό του διοργανώνοντας το 3ο τουρνουά "Νίκος Φάσουρας", όπου θα τιμήσει την μνήμη του άλλοτε σέντερ της ομάδας, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Κλουζ Ναπόκα.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έχει βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν. Το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να παρουσιαστεί στο κοινό του.

Όπως ανακοίνωσαν οι "Πρίγκιπες", το διάστημα 17-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τρίτο τουρνουά "Νίκος Φάσουρας" για να τιμηθεί η μνήμη του άλλοτε σέντερ της ομάδας, με την συμμετοχή της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το 3ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» διοργανώνει η ΚΑΕ Περιστέρι τιμώντας τη μνήμη ενός σπουδαίου αθλητή του Συλλόγου, το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Η παρουσία της ρουμανικής Κλουζ Ναπόκα, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προϊδεάζουν για ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, όπου οι φίλοι του Συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το νέο ρόστερ της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ